Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ilyen hírek pont nem kellenének most kgy előtt!!! remélem nem lesz nagy visszhangja a héten...
Támadják az állam 12 milliárdos Microsoft megrendelését
... Az ODFA egyben felszólítja a Központi Szolgáltatási Főigazgatóságot, hogy állítsa le a Microsoft Office 2007 bevezetésének végrehajtását, indítson próbaprojekteket a kormányzati csúcsintézményekben, és az eredmények alapján hozzon érdemi döntést a további nagyértékű beszerzésekről.
(teljes cikk lentebb (#3854)
mert még 1-2 ilyen cikk és usa esés és ugrik a várt nagy emelkedésünk!!!
Mivel a konzorcium a Freesoft és a Humansoft köré épül,ezért 60% felet lehet.Az engem nem lepne meg ha a többi kicsiből próbálnának részesedést szerezni.
Számomra csak 1 kérdés van ami kétséget vet fel.
Mennyi a része a freesoftnak közvetlen és közvetve a hatalmas pályázati pénzből. Azt hiszem ez lesz a közgyüli fő mondanivalója.
Most szerintem nem.Az utolsó 3600ft-on volt.Nem hiszem,hogy ez alatt emelnének.Most 4 év távlatában hatalmas nyereség keletkezhet amiből akár nagyobb akvira is futhatná.Lehet,hogy akár kölcsönt vesznek fel.Lesz miből kifizetni.Tőkeemelés azért lenne jó mert a cégben nőne a közkéz,ami a nagyok figyelmét jobban felkelti.
A nemrég megnyert tenderrel kapcsolatosan a cég még mindig nem nyilatkozott.
Ki kell mondani: egy ilyen koncentrált döntési struktúrájú, kis közkézhányaddal rendelkező cégnél bármely bevétel csak akkor realizálódik a befektetők felé, ha a menedzsment is úgy akarja.
Azt is számba kell venni ugyanakkor, hogy a jelenlegi hírek szerint a tulajdonosok kétségkívül hatékonyan vezetik a társaságot, a közelgő közgyűlésen komoly bejelentések születhetnek.
Pozitív konstellációk esetén az árfolyam pillanatok alatt elszállhat, célárat nem is érdemes meghatározni.
a pénteki árfolyam megmutatta milyen erős ez a részvény,nem tudott esni
szerintem itt nagy dolog fog történni és nem lehet majd belevenni már.készülődés!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace