Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Kivárás van a papírban.Már csak a közgyűlésen lesz komment a pályázati lóvéról.(több mint 20milliárd)
Azért az nagyon furcsa,hogy 1etlen híradás sem foglalkozott azzal,hogy 1 ekkora cég életében mekkora lehetőség 1 ekkora volumenű megrendelés.
A másik pedig az,hogy a Generali hogyan tudott belevenni az alján.Azt azért senki nem gondolhatja,hogy ott álltak és várták az öntést.Miért vettek?Ha rövidre akkor még azt is el tudom képzelni,hogy a közgyűlés után a cég veszi meg tőlük.Ebben az esetben meglátogatjuk az 1800ft-os árfolyamot.Itt lenne 10%-os nyerő a Generálinak.
Ha hosszúra vettek akkor pedig akár az is lehet,hogy megegyeztek a vezérekkel,hogy később a tőkeemeléskor beszálnak 1 bizonyos összeggel ők is.Ez lenne a jobb verzió.Ki vehette meg a többi papírt?
van fotexem. ott is mindenki a kgy-re várt, hogy hátha... ez meg az.... mindenki vételre ajánlja a papírt, jó áron van külföldi ingatlanvásárlás, blablabla - tegnap volt de. a kgy és egy fika hír sincs még róla mi volt. árfolyam amióta megvettem esett 30 ft-ot, nagyon happy vagyok.
Ez miért igazságos? A nagy szabadversenyes kapitalizmus megcsúfolása ez a könyvesdi. Miért láthatok én csak 5 sort, amíg más az egészet? Így már nincs szabad verseny, csak csipegetni lehet.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace