Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Off:
Én egy rossz szót nem írtam (max. két hozzászólásban válaszként mivel nem én kezdtem, de azért megvédem magam), nekem semmilyen problémám nem is volt. Aki több topikot is figyelemmel kísér, az láthatja, hogy Gyuluska kezdte és hogy minden topikba követ és írogat rólam.
Most már befejezhetnéd "édes komám"! Ha nem vetted volna a lapot az általad kezdett ócsárolás és arra történt válaszok után én kicsit már másképp szólok Hozzád!
Ha pl. itt képben lennél, láthattad volna, volt olyan "megérzésem", hogy ~1800nál szóltam érdemes bepróbálni a Free-t mert rally várható! ~2750ig ment!
Az más kérdés, hogy sokan nem adtuk el akkor, mert bíztunk a cég kommentjében és hogy Illés bácsi nem öntöget...
Úgyhogy ez alapján írj legközelebb!
Az ORCO-t pedig vissza kell olvasni, itt is és az Stocklandon is, hogy mit írtam!
Ott volt a "HA IGEN" meg az is, hogy "HA NEM"! Sőt elég sok utánanézés, és változatok kitárgyalása!
Te konkrétan melyik részvényhez adtál hozzá valamit? Elemzést, lehetőségeket stb.-t???
Nem "kell" örülni de aki nagyobb izgalmakra vágyik az elkövetkező 2 esetleg 3 napban az inkább vegyen phylt, orcot vagy genesist...van rally...csak más az irány
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace