Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
A "lelkes" :) kollégán kívül ki beszélt itt mai emelkedésről vagy rallyról? Szerintem senki! Jellemzően és legtöbben azt állítjuk, hogy le van nyugodva az árfolyam és várakozunk...a többi szöveg csak fantazmagória!
Ébresztő gyerekek!!!
Forgalom 0 így abból,hogy nem csökkenünk a többi rv-el még nem biztos a rally.
Puleo!
Tényleg nem bántó szándékból írom de a synergonnál nem te kiabáltál mindig 1200-t ?Pedig a rv. 970-ről már 800 -nál tartott akkor.Ennyire a free-t sem kell felbeszélni szvsz.
A kezdetek óta a közkézhányad növelése volt az egyik legfontosabb feladat.
Ezért nem bánják ha néhány ezret elhappolnak tőlük a befektetők.
Meg ugye mi a fenétől emelkedne, ha nincs mit megvenni...
Nem hinném, hogy röhögnek! 2.290-től leöntöttek egy halom papírt csak éppen rajtuk kívül nem igazán volt eladó. Szerintem legalább 65-70% önkötés volt, majd szépen vissza is kúszott az árfolyam. Kár, hogy nem láthatjuk, hogy ki(k) állnak a kötések mögött és ebből mennyi a "külsős" tranzakció.
Nyomjuk itt a sódert 2 kézzel, kíváncsian várom mi lesz belőle jövő héten! :)
Mit összeröhöghetnek a mi scenarióinkon a tudorok, akik tudják pontosan mi lesz..
Én is nyakig benne üllök.
Szerintem nem ingyért korrigálj az árat, és ahonnan a megbízást megkapta, simán van még annyi papper, hogy nekünk kisbüfiknek mindenkinek rámenne a gatyája... :).
Mint itt már olyan sokan leírtuk, ez az árfolyamkarbantartó nem letörni van felbérelve, hanem lassítani a kitörést. Már csak pár nap, és megszűnik a megbízása! :) :) :)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace