Röviden: hullámos alapon többszörösen hátrányos helyzetű az a zóna, úgy hogy jelen állás szerint valószínű, hogy ott majd lefordul, aztán meg eldől, hogy mennyire.
Jelenleg még longban vagyok, de ma mindenképpen lezárom.
H1-n látok egy butterfly sell-t, ami már szinte készen van. A 161,8%-s célára 1,3243-ra esik, ami egyben havi pivot is.
Az én értelmezésemben, ha e fölé zár, akkor már inkább longban gondolkodnék tovább.
Ez azért fontos most, mert H1-ig eléggé fáradtnak látszik az emelkedés, és nem mindegy, hogy csak korrekció követi vagy netán új alj naposon.
Szia, bearish verzióra nálam 1.325x - 1.330x a jelenlegi célár tartomány, ahonnan fordulva 1.30 alatti a jelenlegi elsődleges célár.
Az a bizonyos B (ami igazából így X) ha mégis készen van, akkor már most 1.3385 fölé kell tartsunk, és a párhetes célár jelen állás szerint 1.39 - 1.42 ebben körüli az esetben.
Számomra jelenleg az 1.325 - 1.330x körüli fejlemények lényegesek csak.
Szerinted hol tart most az EUR/USD, így hogy 1,3210 felett vagyunk, viszont erősen kimerülőben az emelkedés? Készen lehet már az a B hullám 1,2993-nál, vagy tartogat még valamit? :-)
Mit mondjak? ;) Pozikat unom már felrakni, gondolom mások is unják már. EU "mettől-meddig" az nem az én világom. Én káoszelmélet hívő vagyok, nem érdekel az irány annyira. Momentumokra várok, és ha van elég visszahúzódás utána akkor megpróbálom elkapni valamilyen támasz/ellenállás szintnél kis stoppal, és minél tovább benne maradni. Pl. mai nap volt buy limit order 3144-ről, de nem jött vissza odáig, fentebbről nem kellett. Türelem $-t terem! ;)
Ilyet nem írtam. :) Én is az Admirálnál kereskedek. Csak nem scalpolok. Én arra írtam, hogy alkalmatlan. Amúgy semmi bajom velük, korrektek. Napon belül kereskedek, (M5), általában 1-3 pozi/nap, főleg EU, 15-20pSL, 40-100p-okra megyek. Erre tökéletes. ;)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.