Havi pivot 1,3243, heti pivot S1 1,3227, + 1,3230-40 között található két célár is. Ezért ez a szint eléggé erős. A kérdés csak az, mit akar a piac? Vagy pattan innen és long lesz (kisebb eséllyel), vagy korrekció után újra próbálja és átviszi.
Én biztos nem, hacsak nem default-ból benne volt vmi.
Amúgy ez a kib..tt eu annyira beszivatott ezzel a laza 100 pipes eséssel, egész este nem térek magamhoz, merthogy elveimmel ellentétesen természetesen longoltam. Elvileg 3230 pivot az fogta meg.
Így van pontosan, ezért cseréltem le az Fxpro-t, Alpari Uk és Exness-re, mert ezeknél 0,01 lot a legkisebb köthető egység az Fxpro 0,1 lottal szemben. Tőkeáttét 500X-os. Persze ezt nem kötelező kihasználni, én sokszor egy az egyben kötök, mert van 300e Ft a számlán, és ha 0,01 lottal kötök(azaz 1000euró=300ezer Ft a pozíció mérete), akkor pont 1:1 , így semennyi tőkeáttét nincs a pozimon! Az már más kérdés hogy akár 500X ekkora pozit, azaz 5,0 lotot is felvehetnék, mivel ennyit enged az 500X-os tőkeáttétes számla, dehát őrültség lenne, fontos az mm... Már 10X-es tőkeáttét is brutál. Tehát az, hogy ilyen nagy tőkeáttétellel lehet nyitni számlát az nem azt jelenti, hogy használni is kell a tőkeáttétet, csak szeretik túlzásba vinni az emberek, s megy a csodálkozás hogy nullázódik a számla..
Ahoj! Expert Advisor (EA): egy MQL4-ben kódolt program, amit az ügyfélterminál minden ticknél futtat. Az Expert Advisor fő célja a kereskedés programozott irányítása. Az Expert Advisort a felhasználók kódolják. Nincs az ügyfélterminálban beépített EA.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.