nekem nagyon gyanús az eurusd 1,3259 (38,2% fibó), pedig egy porcikám se kívánja... longban vagyok otp-ben, de mi a ... mikor megmondtam, hogy szerdán NEM trade-olok!!!
most mar eldonthetne ez a k...rva jen h merre menjen...ma ejjel kiszedtek nullaba a longbol....ma meg kiutottek a short stopomat...azt a fos 200-as mozgot meg kell am ugorni h1-en....
w1 lefele...d1-en meg a korrekciot felul akarjak mulni azzal h visszaemelik a w1 gyertyat....w1 egy erosebb nem ertem minek a probalkozas...
Köszi! :)
Csak azért vok/voltam kiváncsi,mert ahány ember annyi féle infó tudhat, oszthat meg velünk, amit jó ha az ember tud és figyelemmel követ...
De azért ez csak nem baj ugye?! :D
Nem történt semmi, santamaria elmondta, hogy szerinte az egyik legjobb cég az a + os, én meg rákérdeztem, hogy
a viszonyítási alap, nem-e a két mostanában becsödölt cég-e
Nem is értem, hogy miért törölték (elmagyarázhatná admin v vki)
Inkább nem írom le.
Viszont egy kis kori indulhatna ma már beálltam dax és dji rövidekre, mivel fogyni látszik a szufla. Bár ilyenkor még szokott jönni egy up és utána zutty.
santamaria!
Ha adok egy mailcímet, meg írod nekem azt, amit kitöröltek a fórumból?! csak mert kiváncsi lennék, hogy mit írtál az alábbi okfejtésekkel kapcsolatban...
Törölt felhasználó2012. 03. 28. 11:11
santamaria!
Ha adok egy mailcímet, meg írod nekem azt, amit kitöröltek a fórumból?! csak mert kiváncsi lennék, hogy mit írtál az alábbi okfejtésekkel kapcsolatban...
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.