na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
A piacon a margin most gyorsan kivágna. Nagyon rizikós. még kis kötéseknél is nagy lehet a veszteség. Én 10k-val kötök, de most csak skalp. Az USDOLLAR-t nagyon nyomják. Az arany elveszítette menekülő szerepét, de ki tudja meddig?!
nem tudom én folyamatosan csipegem, hosszan elnyújtva időben végig vettem az esésekben. Van egy megadott rendszeres összeg, amit fizikai aranyba rakok. Az átlag beker áram még mindig a jelenlegi ár alatt van bőven. :) És nem 2 évre veszem.
jam, kitört a háromszögbűl. Kérdés, hogy fals lesz-e, és akkor nagyon fel, vagy durran és tényleg lufi. :)
Amúgy ezt a lufi szót utálom. Persze értem én, lufi. Szép nagy kerek piros. De akkor abban a pillanatban a piac annyit ad érte, akkor annyit ér. Mindegy miért, a piacnak igaza van, nem? Majd ér kevesebbet, ha úgy dönt a piac.
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba