Azért mert ritkán játszunk vehemensen nagy elánnal pedig technikailag es most mar fizikalisan is ott vagyunk ne felj en adnek nekik , szegyen meccs volt Inkabb horvat mint ruszki de akkor anglianak meszeltek
"Hogy őszinte legyek teljesen bizonytalan vagyok hogy melyik csapat érdemli meg jobban a továbbjutást." Én inkább úgy fogalmaznék hogy nehéz eldönteni melyik csapat érdemelné meg jobban hogy kiessen. Értem én hogy a tét megöli a szép játékot de ez azért túlzás.
Nem is akartak az oroszokrol nem is probaltak elmozogni cselezni szoval Ez meg egy szutyok meccs 2 olyan csapattal akiket mi is megvernenk! Szegyen h ez egy 4d donto!
spanyolok annyira nem akartak játszani, hogy rekordmennyiségű passzt adtak meg volt hogy percekig birtokolták a labdát tikitakával, viszont nem tudtak eredményesen áttörni a védelmen. nem kell ezt túlbonyolítani, nézd meg, a svédek például foci nélkül jutottak idáig, ez most így alakult. vagy ott vannak a németek, ki hitte volna, hogy ezt a teljesítményt fogják nyújtani, már nem is emlékszünk, hogy játszottak ezen a vébén.
⚽️ Foci vb 2018 ⚽️