Nem a Világgal van baj, nálunk van csak átpolitizálva minden. Mivel az Orbán-párt szabja meg a közgondolkodást, ezért látod ezt. Persze nem mindenki vevő rá, ahogy én se arra, hogy hagyjam hogy megmondják, mit gondoljak. Az egyik csapat győzött, és ennyi, nem több...
Aki ezen a foci vb- n is nem a sportszerű játékot és az utána való őszinte gratulációt nem veszi észre kissé " elvetemült".Ez az elsőségért vívott csatára is különösen igaz...És persze a foci táján is lehet sok rosszat keresni a döntő sem és az egész vb sem volt rossz.A Trianoni fájdalom miatt nem itt kell ...Sem egyéb vélt vagy valós sérelem nem ide tartozik...Két nagyszerű csapat ...
Gratula a franciáknak , bár kicsit szurkoltam a horvátoknak is, mert a legnagyobb kívánságom teljesítették pár nappal ezelőtt, kiejtették a r..hadék oroszokat.A francia elnök pedig gyűlöli Orsóst , nekik pedig azért!
Nyertek a bevándorlók egy foci vb-t!Tudtam én hogy azok is különbek mint a romák!Na azt nézzétek meg a magyar romák mikor nyernek nekünk bármit is.Bocsánat a dolgozó magyar pénzén kívül, mert azt elég könnyen megszerzik.
szerintem a sportot nem érdemes átpolitizálni. magyarként nyugodtan adózz elismeréssel a francia csapat teljesítményének, mert biztos forrásból tudom, hogy nem Pogba, se nem Hernández, de még csak nem is Giroud csatolta el a trianoni döntésben a területeinket, úgyhogy kár ezt rájuk vetíteni, ők sportolók, méghozzá nagyon jók. és emberként se hiszem, hogy elmaradnak a mi kis korrupt kultúránkhoz közelebb álló horvát barátainktól csak azért, mert franciák. nyilván rosszul esik, ha valaki elkezd magyarozni, akkor te se csináld másokkal.
Egyetertek minden szavaval! Franciak ultra fujjj! Argentinjaim csesztek el szet kellett volna rúgni mbappet mikor félpályán indult elso gólja elott!!magyarkent franciát soha nem szeretni!!!!
Megérdemelten nyertek a franciák, egyénileg és csapatban is rendkívül erősek. Sajnálom a horvátokat, mert tényleg mindent megtettek, ez most erre volt elég. Ami tanulságként levonható: - nem kell milliárdokat eszetlenül beleölni egy sportágba se, - az igazi foci kezd átterelődni a klubfocira, a legmagasabb szinten játszó játékosoknak egyre kevesebbett jelent az EB-VB. A globalizmussal a Világ egy részén a nemzeti csapat, mint nemzeti kezdi elveszteni a jelentőségét. Ezeket nem politikai vagy társadalmi vitaindítónak írom, hanem mint tényt írom, jó vagy rossz, ki-ki eldönti saját maga.
Nos a tartás nem nacionalizmus , a magyar huliganizmus meg nem vb szint...Joggal büszkék a horvátok , a lehetőségeiket jól hasznlták ki. Elismerem hogy a franciáknak jutott az első hely.
Nos abban igazad van hogy a meccs eredménye a golokban mérhető , és kétségtelen megérdemelt a francia siker.A horvát sportszerűség és kűzdőszellem akkor is elismerésre méltó ha éppen csak másodikak lettek megérdemelten.( a sportszerűség miatt nem jó ide keverni a nacionalizmust, Mindkét csapatban kiváló a csapategység, de az elemzés nem teljes a meccset illetően részemről.Az első félidőt még jól bírták a horváto de látszott hogy hiába vbszintű a csapat az utsó hetük alatt sok volt a terhelés sérülés stb.
A hulladékot egy kicsit erősnek tartom:))..Szerintem ez a csapat játszhatott volna szebben,támadóbban..meg vannak benne az egyéniségek..és ezért haragszom egy kicsit az edzőre..DE..egy VB címmel nehéz vitatkozni. Minden elismerésem a horvátoknak..nagyot alkottak ezen a tornán.
⚽️ Foci vb 2018 ⚽️