Mi nem sokara nyitunk. ;) Van 1 olyan erzesem a CBA;WBC es XJO shortjaim ma meg jobban fognak kinezni.
Törölt felhasználó2018. 10. 10. 23:24
Nem is olyan reg unnepeltuk a leghosszabb bikapiac napjat. A masik oldalon viszont nem artana emlekezni, hogy a legrosszabb honapokra: DJIA-nal: -10,2-30.7% (mai ertekeken 19000-24000) SP500-nal: -14.6-29.9% (mai erteken 2100-2500) Nasdaq-nal: -15.1-27.2% (mai erteken 5400-6500) Ha igy nezzuk akkor meg messze vagyunk a legrosszabb honap teljesitmenyetol; NDX ill. nasdaq100 mar kozeliti a 10%-os hatarhoz,de messe meg a 27-30%-os hatar. Ha a legrosszabb evet nezzuk: akkor -33.8%; -40.5%; -47.1%; -52.7% Egyebkent ezek a szamok nem a vilag veget jelzik csak szimplan statisztikai adatok.
Nekem a tőkém 18%-a van RIG-ben. Szerintem nem kell félni, mert a gyj-i jók lesznek a következő időszakokban. Viszont ehhez türelem kell, és nyugalom. Én speciel nem gondolnám, hogy egyrészről az olajárak úgy visszaesnének a következő évben, hogy gondot okozna, másfelől pedig János már kifejtette miért jó cég. Ha mondjuk januártól valid medve lenne kint, szerintem akkor sem fog 10 alá menni a legkeményebb időszakban sem.
#5251 . Ahhoz képest, hogy a fordítottják vártuk gyakorlatilag az energiaszektort csinálták ki a legjobban. Nehéz most okosnak lenni, egyrészről jól tetted hogy zártál valamennyit, másrészről 10% a piacon maradt mindenből 24 óra alatt. Az agyfasz kerülget, hogy tegnap nem pattintottam ki ellenálláson legalább a felét.
Ahhoz képest, hogy a fordítottják vártuk gyakorlatilag az energiaszektort csinálták ki a legjobban. Nehéz most okosnak lenni, egyrészről jól tetted hogy zártál valamennyit, másrészről 10% a piacon maradt mindenből 24 óra alatt. Az agyfasz kerülget, hogy tegnap nem pattintottam ki ellenálláson legalább a felét.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.