Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
már bocsi de a Svájci Nemzeti Bank nem otthon vásárolgat hanem a nemzetközi porondon pl. részvényeket...
kötve hiszem, hogy ez lenne a feladata...
ilyetkorábban sem csinált...
és a tőzsdén kereskedett részvénye (ez egy nyrt) most kb. bitcoin-szerű bravúrokat csinál a részvénypiacon...
anno a svájci frank paritáson volt az olasz lírával és a francia frankkal és remekül elvoltak azzal, hogy összeomlanak mellettük ezek a valuták...
fel se merült bennük az, hogy mindenféle szirszart össze kéne a CHF gyengítése érdekében vásárolni külföldön...
ezek a svájciak tudnak valamit, mivel a többi tőzsdén kereskedett jegybank részvény nagyot esett vagy urambocsá összeomlott az utóbbi években...
linklinklink
a görög központi bank részvény árfolyama pl. 209-ről esett le 0,33-ra...
ami vmi 99,8%-os bukta...
egyáltalán minek robbant fel?!
én csak arra tudok tippelni, hogy az utóbbi évek brutál részvény-vásárlásaival lehet ez kapcsolatban...
azért az nem semmi ha egy jegybank a nemzetközi piacon kezd el spekulálni...
bocsi ez inkább 30%-os bukta az utóbbi napokban
mi a fenéért "bitcoin-izálódott" a Svájci Jegybank részvényárfolyama?!
ez eddig egy dögunalmas konzervatív intézmény volt...
haj de érdekes látni azt amikor egy tőzsdén kereskedett __jegybank__ részvényei (!!!) szabadesésbe mennek át...
link
de egyáltalán mitől robbant föl ennek az árfolyama?
link
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.