Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
ez is egy lehetséges interpretáció, de az is lehet, hogy a valódi tervezők nagyobb stratégiai összefüggésekben gondolkodnak, amibe egy komplett világgazdasági válság is belefér...
A 2008-as megingást elkezdték kezelni, csak már túl sok gyógyszert adagoltak. Nem volt kiút, mivel abba avatkoztak be, ami éppen a megújuláshoz vezetett volna.Így az örg, beteg rendszert gyógyszerezik és látszik, amint elhagyták a gyógyszert, azonnal visszaesett.
Szerintem, ha Amerika elkezdi kivonni a pénzt, elindul egy összeomlás, megijednek és leállítják, majd elkezdik tovább tolni. Nem fogják veszni hagyni a vagyonokat, amiket a semmiből teremtettek.
A topic címére reagáltam a kiindulóponttól (ahogyan tettem azt már párszor): 29500 pontnál érkezett a "sell jelzés" és a BUX az így felvett poziban -8500-nál jár.
Gyakorold a szövegértést, vagy kötekedés előtt olvass előzményeket.
az eurozóna azért még messze van ettől a veszélytől, de ha a következő összeomlás után megjelennek a keményvonalas marxisták akár még erre is sor kerülhet:)
"Beszélt Trump, ülésezik a Fed, emelkednek a tőzsdék"
különösen Venezuelában:)link
gondolom ott is épp elég ha maduro kinyitja a száját és már mindenki kétségbeesetten rohan részvényt venni:)
Törölt felhasználó2017. 09. 19. 19:46
18:35 | Beszélt Trump, ülésezik a Fed, emelkednek a tőzsdék
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.