Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
15:15 | Itt a tőzsdei összeomlás? - Video technikai elemzés
Törölt felhasználó2017. 09. 01. 00:07
RÖGESZME szó jelentése
Magyar nyelv (1862) szótárunk szerint RÖGESZME szó jelentése, értelmezése:
(rög-eszme vagy rögz-eszme, azaz rögzött eszme) ösz. fn. Téveszme, hibás vélemény, mely valakinek elméjében mintegy meggyökerezett annyira, hogy azt semmiféle józan okokkal eloszlatni nem lehet, s más helyes eszmék kizártával egyedül uralkodik az elmén. A tébolyodottak rendesen rögeszmében szenvednek, s azzal bibelődnek. (Idea fixa).
link :))
1920 óta még az USÁ-ban is közel a 350-szeresére nőtt a forgalomban lévő pénz mennyisége...
link
semmiből történő pénzteremtés = burkolt redisztribúció masszív piactorzító hatásokkal
A nemzetközi jegybankár-maffia keze oda is elér, sőt valószínűleg a tulipánhagymás bizniszt is ők irányították, pl. a HAARP-pal :) Fő céljuk: infláció. (Némiképp a pénz + hatalom is, de elsősorban az infláció. A saját megtakarításaikat persze nem inflálják el, azt anti-inflációs monetáris buborékokban tartják, meg semmit sem érő kriptodevizákban :) )
Holland tulipánhagymás biznisz meg Brit Kelet-Indiai Társaság rv.-rally már akkor is volt, amikor még híre-hamva sem volt a jegybankoknak. Ennyike :) "semmi köze sincsen ennek a gazdasági fejlődéshez" Aha, a NASDAQ legtöbb cége x évtizede még csak nem is létezett (ha eleget visszamegyünk az időben, akkor meg 100%-uk nem...) De kikerült pl. a Yahoo is a nagy cégek közül, mert elszabták. Mi ez, ha nem gazdasági változás/fejlődés? (Mondjuk a tempó lehetne gyorsabb is, pl. már rég elektronikusan kellene kb. mindennek működnie, ami "digitalizálható", de a zemberek agykapacitása nem tud lépést tartani már így sem a technológia fejlődésével...)
Az ne zavarjon, hogy a venezuelai bajoknak semmi köze a moteráis inflációhoz. Szimplán egy szétlopott, szétosztogatott, hanyatló gazdaságról és hiperinflációról van szó, amit lekövetnek a nominális tőzsdei árak is.
Akármikor is kezdődik el, egy függőleges vonal lesz a hegy túloldala. Ezért nagyon fontos, hogy engedjék a shortot, mert az ő zárásaik lesznek a kis felfelé mozdulások az omlásban. De biztos nem fogják engedni. :)
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.