Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Nem azért mondom.. csak értelmesebb és értékesebb tradernek véltelek.Ez a gügyögő csapat egy tőzsdei fórumon nekem nagyon nem jön be.Lehet túl konzervatív vagyok, vagy pont nem.. tudom honnan ered, ki indukálja.. szét van fertőzve az egész fórum..Ok kell a vidámság, meg egy kis kizökkenés.. de ez nagyon sok már szerintem. Számomra a chat mesterei művelik
Még egy sóskás, spenótos topik?A közönség ugyanaz.. nem véletlen. Gügyögő csapat.)Nem semmi.Jól beálltál Te is közéjük.. Már minden második hszed sonka, mustár, debreceni, és egyéb gasztronóm hsz..
Mustárból csak a mézes heinz. Roppanos debrecenivel de nem ám a mócsingossal! Béten bikapéntek volt. Jövőhéten jöhet a várt keddi napja egy keddi napon. Igény az lenne rá.
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.