Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
1929/2017. Még a sajtó reakciók is látszanak az idei csárton. Azért mert azt mondják, hogy nem drága attól még nem olcsó. Föleg, ha nincs vevő napokig.
hétfőn nyitás után zártam a nagy pakkom (tudom utólag írom, de az egyenlegem bizonyítja. no meg há látszott nem az eufória?)
rövid kis csomagos körök voltak tegnap+ma fel le mert sávot vártam 34-34,4 között. Usát látva ma du ledurrantottam a hatit 34100 alá short nyitással. van egy napos gap ott esetleg zárom holnap du és ennyi lesz a hét nekem. Jelenleg ez a terv aztán majd alakul. Figyelni kell most folyamatosan.
Usában a mai esést meg fogják venni (még) mert az elsőt mindig megveszik ha törik ha szakad. A második ilyen nap után indulhat egy komolyabb korrekció mindehol szerintem.
szerintem lesz egy jelentős korrekció - mondjuk max 20% - oszt nem hagyják továbbesni, hanem még vadabb pénznyomtatás indul, a piac majd valamikor 1-2 év múlva az inflációs robbanás miatt fog összeomlani, kb úgy mint 2008-ban
az azonban eszméletlenül durva lesz, egyáltalán nem lepődnék meg egy 70-80%-os negatív korrekción...
Törölt felhasználó2017. 05. 17. 21:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ne legyel turelmetlen!!!Nagyon sok magabiztos kereskedo van jelenleg, elobb-utobb ez valtozni fog...Egyelore akik ismerik a dorgest csak ovatosan adogatnak...hol van az meg amikor a piac visszajelzi hogy eljott az ido a kiarusitasra...Meg 2-3 hasonlo nap mint a mostani es akkor komolyabb ter nyilik meg lefele...
abból kiindulva, hogy a jó öreg mike már megint a nagy zuhéval szórakoztatja a népet és arra tippelnék, hogy még várni kell néhány évet az igazi összeomlásra:)
The Everything Bubble: Stocks, Real Estate & Bond Implosion - Mike Maloney
link
ellenben egy STAGFLÁCIÓS dagonyára minden esély megvan
az igazi összeomlás majd a 150 USD fölötti olajárak mellett jön
akárcsak 2008-ban:)
ez lemaradt :
Hangok a prés alól, amikor a kommunista államgépezet kézivezérléssel próbálja irányítani a részvénypiacot: vasárnap a kínai elnök 30 ország részvételével zajló találkozót nyit meg, pénteken körüzenetet küldtek a brókercégeknek, bankoknak meg alapoknak, hogy eszükbe ne jusson nagy volumenű eladási megbízásokat adni, mert dádá lesz. Rohadt nagy lehet a baj a kínai részvénypiacon, jól bele van ragadva lakosság, és tartósan senki és semmi nem tud szembe menni a piaccal, mert a létező legnagyobb erő.
vakmajom
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.