Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Az lenne a legjobb, ha Trump lemondana
.Jeremy Siegel, a Wharton School legendás pénzügy professzora szerint az elmúlt hónapok tőzsdei raliját nem Trump személye, hanem a republikánus párt reformprogramjai fűtötték, így lemondása esetén nem hogy pánikra, hanem újabb szárnyalásra számíthatunk a piacokon.
Nagyon valoszinu hogy lesz 2600...kerdes hogy mikor es hogy hogyan jutunk el addig...Van aki arra koncentral mennyi penzt tud keresni a piacon 1 kereskedesi lehetoseggel,en azt vizsgalom eloszor menyit tudok rajta veszteni....es neha belenyul az ember 1-1 jo kereskedesbe amikor is pozi nyitas utan egyre nagyobb es nagyobb profit mutatkozik a szamlan...sajnos az esetek tobbsegeben az ugy arrol szol, hogyan tud az ember naprol-napra, hetrol-hetre eletben maradni a piacon....es ritkabban elofordul hogy az ember nem erti hogy miert nem csinalja ezt mindenki, majd jon hogy nem erti hogy miert csinalja ezt sajat maga...
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.