Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Na a Brexitet biztos, hogy nem árazta be a piac. Most kezdődnek még csak a bonyodalmak. Lótúró valós információ jött még ki belőle. Az elkövetkező pár év biztosan erről fog szólni. :)
Dehogy a brexitbe. Nincs ftse shortom, sp shortom van, meg kevés dax és cac shortom.
Nem a trendet követem most, hanem megfelelő marginnal beleültem shortba, mivel az nagyjából borítékolható, hogy jelen szinteknél bőven lesz lejjebb az árfolyam 1, de max 2 éven belül. Lehet, h addig megy még kicsit fel, de ez nem érdekel.
a hetet nem hinném h 32k alatt zárjuk. viszont abban nincs hiba hogy ez már a maci BÉT-en. pár nap fel 33kig akár. Április vége május közepére lehet 30k.
Ma igen,de kivancsi lennek milyen valoszinuseget adsz annak hogy a hetet 31600 alatt zarjuk???Esetleg sikerul-e z aprilist 30000 folott zarni???
Ne kapkodd el a valaszt, foleg a 2. kerdessel kapcsolatban...
Na jo a tobbseg, meg nem jott ra hogy most kezd szepen megcsuszni a szanko, a momentum meg jon idovel ahogy ujabb es ujabb aljakat csinalnak a rv-ek....Sokan varjak a korrekciot, hogy hu akkor most olcson bevasarolnak, mert ugye az elmult 7 evben csak meg kellett venni az eseseket...;de idovel el fog fogyni a penz az esesek megvetelere, a likviditas csokken; a margin debt pedig uj rekordokat dontoget...Mar a jegybankarok is szeretnek csokkenteni a merlegfoosszeget...Kerdes ki fog venni???
Ha a trend a baratod akkor ugye nem vasarolni akarsz???nagy valoszinuseggel ma olcson tudsz vasarolni ha februar 21.-hez nezed, ha pedig 2015.februar 21.-hez akkor laza 13000ponttal dragabban tudod a Bux-ot megvenni...Ha nekem nem lenne pozim Bux-ban akkor adnek,de mivel van igy varok amig a hatalmas vesztesegembol nyereseg lesz...(talan 1 turo rudit se tudnek venni a vesztesegbol)...
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.