Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Kedves pny-, Tevse Mi se, sőt még a Matolcsy sem tudja, hogy mi a sz🍉R lesz holnap.
Ne vedd már könyörgöm ilyen vészesen komolyan.
Fogd fel ezt egy ciber stadionnak ahol drukkolnak szerencsétlen tőzsde függők. Ennyi az egész, nem tudunk semmit, de emlékszünk, hogy volt régen. Mivel buktunk, mivel kaszáltunk.
Senki nem fogja bemásolni a lelkesedésedet 21000 buxnál igérem.
Annyi időm nincs.
hiaba probalod ezt kidumalni, nem 30-50%-os esesrol rebesgetsz hanem kisebb korrekciorol..., meg oldalazasrol...
gondolom 50%-nal nagyobb zuhanasra nem keszulsz...
ha nagyobb eselyt adnal a shortra akkor nem bull-rol beszelgetnel meg pihenesrol, hanem mar reg bealltal volna a short oldalra...es nem masokat b@szogatnal mert mas velemenyen van mint te...
;)
egyebkent ne erolkodj, mert a tobbseg tisztaban van vele, hogy nagy mellebeszelo muvesz vagy...
;)
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.