Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
:o)))) puszi
Most látom az elmúlt évtizedben Te is hozzászoltál párszor :o)))))))))))))))))) huhhhhh, nők :DDD
Nagyon jó hétvégét kívánok Nektek is, a nap süssőn rátok :)
A piacot régen se értettem , most se :o) de figyellek benneteket és próbálok tanulni
:-)))))Jó ez az új fórum, eddig magam sem tudtam, hogy mikor regisztráltam, most megnézhetem. :D Évtizedek telnek el, itt töltjük a fél életünket Bubuka... :DD
Puszi :-))
No jó hétvégét!Usaban ma sem nyugszanak, hétfőn egy hetes gap up megint??
Szokásos...
NagyBarnaMacika és -bubu-. Ti már itt voltatok a válság idején is. Leírhatnátok összefoglalva, hogy miként vészeltétek át a válságot, hogy még mindig itt tudtok lenni. Kiszálltatok időben, vagy azért voltak veszteségek. Mire alapoztátok a gondolkodásotokat? Engem nagyon érdekelne. Az akkori fórumozók 90%-a már nincs (legalábbis nem a régi nevén van) itt. Köszönöm szépen előre is!
érdemes lesz figyelni a CRB indexre
CRB -5 évlink
mert ha ez megindul fölfelé, akkor nagyon magasra mehet... hisz még a nominális index is alacsonyabb mint a 70-es években...
CRB - 60 évlink
még a szimpla inflációval való kiigazítás is félelmetes távlatokat nyit meg...
$CRB:$$CPI
link
extrém piacmanipuláció = extrém eredmény...
$CRB:$GOLD
link
$CRB:!GOLDOLL
link
gondolom a folytatás is extrém lesz...
a CRB a legátfogóbb nyersanyagindex...
Thomson Reuters/Jefferies CRB Indexlink
ha ennyire bikás vagy akkor ajánlom a BCOMEN indexet
$INDU:$BCOMEN
link
eszméletlenül alul-értékelt a dow-val szemben...
ez is hihetetlenül alul értékelt
$INDU:$BCOMLI
link
és van még egy pár opciólink
a mi derék jegybankárjaink olyan példátlan méretű buborékot fújtak, hogy szinte a teljes nyersanyagszektor történelmi mélységekben van a nagy tőzsdeindexekkel szemben...
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.