Aha, ja, aha jaja igen. Gondolom megint leírt valamit bebaszcsizva aztán viszatörölte a posztot de már addigra látták. Úgyhogy szinte meg se történt. Valami ilyesmit el tudok képzelni tőle.
Visszavonom! Az idézet forrása, amelyre utaltam nem található, továbbá Bayer saját állítása szerint ezt ő soha nem írta vagy mondta, ezért többet én sem fogok utalni rá.
Persze hogy megyünk, még pénzt is viszünk a Fidesznek, mert nekik alig van , Orbánnak is csak a sok tartozása van.Mi teljesen hülyék vagyunk , hát persze hogy megyünk.Dobd ki a szíved a kukába , mert szerintem romlott!
"Alapít saját pártot és frakciót. Viszi magával az értelmeseket akiknek számít még valamit az európai életmód. " Ha ennek realitasa lett volna mar reg megleptek volna. De meg most is megvan az eselyuk. Ahogy megvolt a valasztas elott is a bizottsagi poziciok kiosztasa elott is. Es hivta Salvini is. Meg se ment. Egyszeruen mert bar hangoztatja egyaltalan nincsenek annyian vele mint mondja. De itt lesz a lehetoseg marciusban megmutatni.
A Demokratikus Koalíció (DK) magyar nemzeti érdeknek tartja, hogy a Fideszt zárják ki az Európai Néppártból (EPP). A párt szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján arra reagált, hogy az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén megszavazta a Magyarország és Lengyelország ellen indított jogállamisági eljárással összefüggő, a két uniós tagállamot elmarasztaló állásfoglalási indítványt." . Alapít saját pártot és frakciót. Viszi magával az értelmeseket akiknek számít még valamit az európai életmód.
Fidesz rendbe rakta az országot