Azért én ezt nem mondanám,hogy az appeninn meg a cig szarok,mert mindegyik bőven plusszos jelentésekkel rendelkezik és az appeninn még osztalékot is fizet.Valszeg a cig is fog........Na az fhb még csak most fog ezen az úton elindulni.......
Más részvényeknél a gyorsjelentés utáni napon szoktuk mondogatni, hogy a bennfentesek tudták mi az ábra ezért előző nap vettek vagy eladtak. Na a mai napon bennfentesünk nagyobb mennyiséget szórt ki, ezzel is jelezve az irányt. :)
Szerintem Mészáros Lőrincnek kellene egyeztetni a döntéshozó MTB-én túl a Matolcsy Gy. felügyelete alatt álló, stratégiai célt kítűző Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációjával is. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank 2017. április 25.-én kelt 9/2017. sz. határozatának első bekezdése szerint ugyanis: "A MTB közgyűlése egyetértett a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációja stratégiai céljaként azzal, hogy a Társaság és a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációjának hitelintézeti tagjai, az FHB Jelzálogbank Nyrt. 100%.-os tulajdonosai legyenek." A célkítűzőn és a végrehajton túl természetesen a céltársaság vezetőjét is be kell vonni az egyeztetésbe de ez ML.-nek már nem okozhatna gondot " jó kapcsolatai" révén. Hogy mit kérne érte? én és még sokan mások is szeretnék ezt tudni.!
Talán a gyorsjelentés után az FHB-nál is jön a fel limittel? Elég lenne egy limites nap és az MTB-nek meglenne a 90%-a és nem kellene új stratégián "dolgozni".
FHB:Most vedd!