Sajnos a manipuláció pont az, hogy akkora a bizonytalanság a kivezetés/kiszorítás "réme" miatt. Ki mer itt vásárolni egyáltalán? 570 ig van kb. 210E db, aminek kb. 110-120M az ára. Ha ebbe valaki belevesz, és esetleg a "rém" mégis életre kell...
Az érveiddel maximálisan egyetértek és pozitív várakozásaim vannak a részvénnyel kapcsolatban már középtávon is..A "csoda" célzás a fiúk találékonyságára, meg arra, amit a 43725 -43726 -ban poreci és janika01 írnak.
...csodával határos lenne egy mostani jó gyorsjelentés. Miért csoda? Szerintem minden feltétele meg van a jó gyorsjelentésnek! " A 2016-os beszámolók elfogadásával egy korszakot zárunk le, reményeink szerint minden a helyére került a mérlegben." ( megj.: helyére került a mérlegben a hitelezési értékvesztésképzés 8,2 milliárd Ft hatása a céltartalék-fedezettség növelése érdekében, és az egyszeri negativ hatást jelentő 5,3 milliárd forint leírása a társasági adó csökkentése miatt.) "Ezek a speciális tételek többsége idén és a következő években várhatóan már nem terhelik az eredményünket". /Forrás: Vida József 2017.áprilisi közgyűlésekor adott nyílatkozata./ Úgy tünik az előbbiek, az I. negyedéves eredmény, a felminősítések alapján, hogy a jó gyorsjelentés a dolgok természetéből fog bekövetkezni és az nem lesz határos a csodával.
Törölt felhasználó2017. 08. 14. 10:32
Ez manipuláció. Itt durván meg kellett volna indulnia az árfolyamnak felfelé. Hogy nem indult meg, annak valami oka van.
én rossz jelentésre számítok. Itt az MTB ,mint jövőbeni főtulaj előírja a vezetőségnek, hogy ők olcsón akarnak váaásrolni, ennek megfelelően képezzék a céltartalékokat.
Ugyanigy gondolom én is ,felminősítések sorozata,csak javuló tendenciat okozhat!
Törölt felhasználó2017. 08. 14. 10:12
A Bank most volt felminősítve. Nem adnak ki rossz gyors jelentést. Egyébiránt azt kell demonstrálni, hogy milyen faják ezek a takarékok és szuper tőkeerős lesz az integrációs rendszer. Jó adatokban bízom.
Csodával határos lenne egy mostani jó gyorsjelentés. Inkább a kisbüfik további elkedvetlenítésére számítok, melyben nagyon találékonyak és hatékonyak a fijjúk.
FHB:Most vedd!