Megmondom miert nem veszik a spekak velem egyutt, mert ebben is piszkosan jattszanak mert magyarok a kiskaput keresik mindenhol. Nem fognak ujabb ajanlatot adni 70 nap mulva nem lesz meg a 90%. Igy az 533 is ugrott. Arra sem lesznek hajlandoak hogy ha 10 db. Hianyozna azt 534-ert megvegyek.Ne legyen igazam. Azert nem veszek mert igy gondolom. A TA meg itt semmit nem er.
Sztem nem akarják emelni az árat.Mert ha emelik az árat, akkor az MNV-től is csak drágábban tudnák megvásárolni.Azt sokkal inkább el tudom képzelni, hogy mennek a háttérben az MNV-vel a politikai nyomás gyakorlás, a háttéralkuk, stb.stb.Ha én akarnám megvenni én is a politikai háttérrel rendelkező MNV-től próbálnám megvenni, főleg akkor , ha jó politikai kapcsolatokkal rendelkezem.Sok mindent kell kitisztázni ilyen politikai tanácskozásokon:Hogy ne legyen ez presztizs veszteség -miután kijelentette a kormány, hogy meg akarja tartani a részesedést,Hogy lehessen az MNV-nél a lehető legnagyobb nyereséget kimutatni rövid és hosszú távon ? Azaz mit kell visszajattolni az MNV-nek később , illetve mennyi jutalék jár a lobbistáknak ,mint sikerdíj.
Gondolom ezen elvitatkoznak 40-60 napig, ha nincs megegyezés, akkor még mindig bedobhatnak egy magasabb árat vagy akármi...
Törölt felhasználó2017. 08. 21. 14:44
Milyen a könyv vételi oldala? Ki adhatja el 520 forinton és kik veszik 520 forinton?
egy két dolgon el kell gondolkodni...miért nem áll be vételre 533 on?ha nem áll be vételre 533 on, miért adna 600 at, vagy 700 at érte?a 100% ból hiányzik több mint 3%, amiről nem tudnak hova került, ezt egyszer közzé tették,biztos hogy nem tudnak róla? vagy csak .....!stb......
Bár erről már sokszor volt szó itt, még egyszer leírom, hogy az 533 jogi alapja egyrészt a 2001. évi CXX tv. (Tpt.) 76/D. § (1) és (6) bekezdése, másrészt a Nyilvános Vételi Ajánlat előzőkön alapuló V. fejezet 1.1 - 1.3 pontjai. Mindezek azonban csak a sikeres vételi ajánlati eljárás esetén érvényesek akkor, ha az eljárás lezárását követő 90 napon belül az ajánlattevők elérik a 90 %-ot.
FHB:Most vedd!