... nem jokor jott az opi es konzum repulese, sokan ezert dobtak ki, csak a vegen nehogy nagyobb zakot szedjenek ossze, mintha tartotta volna az fhb-t, ami meg egyszer sem biztos, h nem lesz izgalmas story ... :)
Nekem olyan érzésem van,hogy az ajánlat utáni 3 hónapra számítanak a takarékok,hogy a 90%-ukhoz hiányzó részvényeket összeporszívózzák. Ezek a szarháziak képesek lesznek rá,hogy egy fillérrel sem emelnek az ajánlati árukon. Még az is zavar, hogy milyen sok részvényt adogatnak nap mint nap a tőzsdén.
:o(
Nem is kell velük foglalkozni,részükről természetes,hogy semmit nem mondanak.....Nagyon meglepődnék ha sikeres lenne az ajánlat tételük.A tegnapi takarék cikkben ,egy ami az egész integracios folyamatot felvazolta egy szó nem esik az fhb kivezetésérő.
Amúgy a múlt héten a takarékbank válaszolt a levelemre, hogy miért ennyi az ajánlat, de nem boszantottalak vele benneteket kb azt írták hogy nincs itt semmi látnivaló.
Köszönöm Mindenkinek,aki tartja és eddig beírta a db számát.
Bátorítom a Többieket is,hogy kövessék a példát,hogy ezzel is tartsuk a lelket Egymásban ebben az iszonyatosan kemény maradék 2 hétben!
Előre is NAGYON KÖSZÖNÖM.
(Ha jól emlékszem,eddig MÉHÉSZ vezet 120.000 db-bal.)
:o)
Jó kis cég ,nekem is a kedvencem,igaz nagyon illikvid,de én várok benne egy 200 ft alá szúró korrekciót és ott vennék.......Amúgy fhb ra visszaterve,rettenetesen sok kicsinél vanfhb papir nem kis mennyiségben...... :-)
FHB:Most vedd!