Nesze semmi, fogd meg jól.
De azért köszi szépen!
Dobjak egy próba-szerencse-hátha nem törlik és megválaszolják mail-t az NFM-nek, hogy mikorra várható az említett iránymutatás kidolgozása? :-)
Vajon ha az MNV felajánlja a részvényeit,akkor 3 napon belül közleményben kell tudatnia? Vagy úgy csinálják,hogy erről július 31-e este előtt ne kelljen tájékoztatniuk a részvényeseket,mert akkor úgyis rájövünk erre a takarékok,illetve az FHB ajánlat lezáró közleményéből?
Egyébként "jógazdaként" első körben alapból tilos lenne felajánlaniuk,hiszen ennél az árnál csak jobbat kapnhatnának,ha nem lépik meg a felajánlást.
Nem tudom bemásolni...
A lényeg: a válasz szerint az állam a részvényeket térítésmentes átvétel, tőkeemelés és több tőkepiaci értékesítés eredményeképpen szerezte, a teljes részvénycsomag tekintetében így a vételi árfolyam nem értelmezhető (magyarula: nem akarták megmondani, hogy mennyiért vették).
Az ajánlat elfogadásáról az MNV Zrt. Igazgatósága fog dönteni, azonban ezt megelőzően a levél alapján az ajánlattal összefüggésben megkérték a nemzeti fejlesztési miniszter iránymutatását (ez érdekes). Az ajánlat elfogadására/elutasítására vonatkozó döntés még nem született meg.
Sziasztok.
Régebben írtam ide a fórumra, hogy közérdekű adatkérést nyújtottam be az MNV Zrt-hez azt érintően, hogy az állami pakettet a Magyar Állam milyen áron szerezte be, illetve, hogy el kívánják-e fogadni a Takarékbank ajánlatát.
Bevallom nem vártam, hogy válaszolnak, de a mai napon mégis ezt tették. Sok nem derül ki belőle, de azért a lényeget idemásolom.
FHB:Most vedd!