Olvastam róla pár érdekes cikket. Gyorsan tölthető szilárdtest aksis szabadalomra kapja a hypeot most, pedig nem friss a hir, csak most jutott el a tudatáig az elemzőknek vagy nem tudom.
Sziasztok, Fiscerről mi a véleményetek? Az utóbbi napokban nagyon megvadult. TA-val nehéz kapaszkodót találni, talán egy sáv berajzolható, annak célára 32,5 körül lehet, amit talán már ma meg is közelítünk. (Picivel 19 alattról vagyok, szóval poziból figyelem. )
XPEV szerintem 2023-ban már lesz olyan negyedév, ami profitot fog termelni. Érték alapján én úgy gondolom, hogy az a reális, ha az XPEV részvénye kb. 25%-kal olcsóbb, mint a NIO részvénye. Most valahol egymáshoz viszonyítva jó van árazva.
Marc elejen meg jonnek a 2021es ev februari adatai. Arra azert vagyok kivancsi mert a kina gyakorlatilag februarban áll es unnepelnek, tehat nagy csodat nem varok, de kuvancsi vagyok rá. Marc.8an viszont jelentes, annak brutalnak kell lenni.
Ezt jó látni. Már a márciusi jelentésben meglepetés számok érkezhetnek, de igazán nagy durranást a következő jelentésekben fogunk látni. Q3-Q4 szerintem nagyon betyáros lesz már! Igyekszem ésszel, sávosan feltankolni a részvényből! :)
Feltörekvő EV gyártók