Nekem is megvan még. Bár végig volt egy érzésem még vagy 3 hete amikor nagyon ment hogy a Nio szintjére visszaesik. Még a fórumban is beírtam. Kár hogy teljesült. Hátha ma beindul piros premarkarketnél.
XPEV óráson egyelőre pivot pont alatt van, nem felette, tehát amíg nincs felette, addig nem a vételnek kedvez az irány. Ráadásul az SP500-ban egy 150-200 pontos esés nagyon kéne a további emelkedés előtt.
Mindegyik fordulni fog, csak max nem rövidtávon. Hatalmas a kereslet, jól fogynak a verdák és ez csak nőni fog. Egy trend nem fog elpárologni egy-két hónap alatt. Most klasszikus papírok felé fordultak a befektetők, amik még le voltak maradva (olaj, bank, gyártás) De majd visszarendeződik a piac. Szerintem ilyenkor kell figyelni és venni. Meg fogja hálálni :)
Erre csak teoretikus választ tudok adni, majd meglátjuk. A mostani kérdés, hogy EV kedvenceink (NIO, XPEV) fordultak-e, vagy csak az esés korrekcióját látjuk, mert harmadt gyengék továbbra is papírjaink.
Mi a vélemény az ev piacról, idén szerintetek még várható emelkedés? A NiO, Xpev, LI hármasból talán a NiO-ba látni némi felfelé menet, a többinél még további korrekció várható?
Feltörekvő EV gyártók