Az 1860-1914 közötti magyarországi feudalizmus pld. nem volt azért annyira sanyarú berendezkedés. Persze a feudalizmus esetében sok függ a király személyének jellemén és mentális integritásán...
Nem tudom, hogy hány éves vagy...... nem tudom hogy mennyi időre terjednek ki történelmi ismereteid----csak feltételezéseim vannak---- és ez nagyon úgy tűnik, hogy vészesen kevés a megalapozott vélemény nyilvánításhoz........ Viszont tökéletesen elég a lejjebb vázolt sablonhoz..........
Az olyan lesz mint a szakertoi kurmanyzasotok 2002-2010 kozott? Miatta van 2/3 egy evtizede, es a buta ellenzeki partoknak koszonhetoen igy is lesz ez meg ujabb 10 evig. :)
Én még mindig optimista vagyok, mert feltételezem, hogy korosztályunk nem akar még egyszer karantént........és reménykedem, hogy felnő egy generáció (gyerekeim----esetleg) .... amely túllép a gyermeteg politikai hülyeségeken, és szakértők kezébe adja a szakterületeket........... felülemelkedik kicsinyes érdekeken---vélt, vagy valós történelmi sérelmeken------ nem lesznek előítéleteik , és a gazdasági előnyöket a nép ..... a NÉP ....felemelkedésére fordítja...... Mert jelenleg ez még mindig feudalizmus. A b30 pedig egy tégla......
Törölt felhasználó2020. 03. 24. 10:48
Németországban a felhatalmazási törvény "elfogadása" után nem sokkal következett a hosszú kések éjszakája.
"Felhatalmazási törvény" hétfőtől...(?)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Felhatalmaz%C3%A1si_t%C3%B6rv%C3%A9ny
Biztos, hogy szükség van erre??