Tehát mégis helyesen írtam h. nem "lefoglalás" volt...:)... "lefoglalni" ugyanis kábítószert vagy lopott javakat szoktak. Itt exporttilalommal áll(t)unk szemben, ahogy pld. tőlünk sem engedték tovább a csehek irányába a védőmaszk-szállítmányt.
Mondjuk azt is irhattam volna hogy aki keres talal, csak akkor fantazialas utam ugyanugy elkullognek csendben mint te.. de en inkabb beirtam a forrast.
A német nyelvű sajtó azt pedzegeti, hogy azért akarja ezt keresztülverni, mert az esetlegesen "félrekezelt" magyar vírushelyzet miatti akut népharagot ezen törvény mögé bújva akar(ná) majd lefojtani... aztán a baj elmúltával 2022-ig meg "kikonszolidálná" valahogy a népszerűségvesztést... hmm, ez érdekesen pragmatista, szinte már "németes" nézőpont...;)
Törölt felhasználó2020. 03. 24. 12:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez nem itteni topiktéma, van rá legalább 3 másik, ráadásul túl hosszú is (bőven elég lett volna a link)... ezért hát törlöm.
Törölt felhasználó2020. 03. 24. 12:47
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 03. 24. 12:39
Szerintem is túl van lihegve ez a felhatalmazási törvény,Orbán egy "zseb diktátor",soha sem lesz olyan,mint Hitler,mert ahhoz nincs elég erős karizmája,és nem is fanatikus,hisz elvei sincsenek,kizárólag a hatalom és annak a megtartása érdekli,szóval ,Hitlerhez képest csak egy pitiáner zsebmetsző. Ha viszont az oroszok és az izraeliek azt akarják,hogy még sokáig hatalmon maradjon,akkor valószínűleg az így is lesz.
"Felhatalmazási törvény" hétfőtől...(?)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Felhatalmaz%C3%A1si_t%C3%B6rv%C3%A9ny
Biztos, hogy szükség van erre??