Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Azért vannak, akik valós dolgokat írnak. Volt itt már olyan, hogy nagy vix longolások hirtelen semmissé lettek. Nem akarok mutogatni, lacika és billencs mester majd elmondja, kik voltak 😆
Szólhattál volna. Miért nem szóltál? Hol nyitottad? Nyitva van még? Van stop? Hol a stop? Miért nincs stop? tartod még? Miért nem tartod? Azt mondtad, hogy tartod! Nekem is zárni kellett volna! Mikor nyitod újra? Szólj, ha nyitod! 🤣
Lenyegeben egyebkent nyertem a fogadast. 2 honapja igertem nektek a 3950t 3550/3600rol csak mondtatok h lehetetlen, a 4100 is jabyarban van, az a res toltve lesz holnap vagy jovo het elejen. Onnan boritanak vagy tovabbmegy shortost facsarni nem tudom. De a penzem ratettem a 3950re en fulk tokevel ultem, 3950 korultol harvestelek ki, mostanra 25 % cash 4100re 30, 4300ra 60 kb :) ez a terv. Jah egyebkent tegnap este belottem az elso shortom en is.
Motoros, motoros. Oh, bocsanat, akarom mondani madeinhungary, bizony. Mar parszor mondtam, hogy az jovo karacsonyra lesz az 6500 az NDX. De hat csak nem tudod megjegyezni. De ha tevedek csinaltatok en is egy polot!
Placi82 ma, 18:52Előzmény: #17854 kajli_manMondtam,hogy az orszag a vezetoit, sajat maga termeli ki. Nem a marsrol jonnek, vagy Svajcbol. Az kormanyt is meg az ellenzeket is. (Madeinhungary erre nyomj egy minuszt😉, ahogy kell!) 0 6 Válasz erre Latom. Te nagyon beteg vagy, hallod! Egyet mondtam nem 6 ot! Nem tudsz olvasni??
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen