Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ritkán tetszik az észak-koreai kommunikáció, de ezzel némileg még egyet is tudok érteni: "A phenjani vezetés nem először használ sértő szavakat ellenségesnek minősített országok vezetőire. Korábban Joe Biden amerikai elnököt veszett kutyának nevezték, „akit bottal kell agyonütni”, Donald Trump volt amerikai elnököt pedig „mentálisan sérült vénembernek”. Annyival egészíteném ki, hogy a Joe Bident pórázon rángató neolibsi nagytőkésekkel kéne azt csinálni, amit phenjan ajánl. :) Szóval egy botozás rájuk férne.
Motoros! Irtam,hogy kis tetelel, szuk stoppal, es meg azt is beirtam hogy ez egy probalkozas,csak 60% eséllyel , senki se probalja be. Ez ilyen hatha volt. Olvassd vissza, ezt irtam. Es utana azt is beirtam magamtol, hogy hat ez nem jott be! Ugyhogy nem kellenek az ilyen dumak ide!
Csak arra ertettem, hogy en mindenkepp jol jartam. Az most hogy fel kell venni egy polot mert nagyvonaluan megigertem, az nem oszt vagy szoroz, szivesen flangalok benne meg alvosnak jo lesz, csak kuldjetek meg 😀😀 Mom parkbol lovok 1 kepet majd 😀
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen