Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Én csak azóta figyeltem fel rá mióta a tavalyi x-faktor selejtezőjében páran nyomták ezt a számot 🤣 https://youtu.be/4qdqwa-Ed5o Azóta ahányszor arra járunk a vőlegényemmel mindig megkérdezem mikor lesz már nekem is MK táskám 🤣 Azt mondta majd kimegy a Józsefvárosi piacra és kapok 😅 (nem vagyok egy nagy divatdiktátor)
Az uveggombom most nem tud okosat mondani, mert nem beszallot keresnek. Erdemes a dollar indexet ratenni az arannyal egyutt es a 10y hozamot es fogod latni.
Az aranynál igazad volt, és tényleg 1645 körül volt a reteszt, amit megint elrontottam,mi a köv entry point szerinted? Biztos, hogy felfelé fog menni, de naposon olyan mintha kellene még neki egy kicsit lefelé is.... a fene se tudja. :-( Köszi szépen.
Laci, olaj kampó, hiaba pedzegettem a FF topikba. Viszont en azt gondolom ha leérünk a 70/72 sávba szenneveszek mindent ami olajos és lehet alaptermékkel is szetlongolom. :)
Nem voltam UK-ban, csak itt, a városban a Plázában, vettem egy olcsó meleg sálat, annyira nagy shoppingot nem csináltam. UK-ba szerintem akkor fogok elmenni, ha végre a pajzsmirigy problémáimnak a végére érek, mert addig a súlyom oda-vissza jár. UK-ban az igazi nagy shopping dec 26-án kezdődik. :-)
ui. én nem szeretem az MK táskákat, maximum New York-ban láttam Michael Kors-tól a Macy's-ben igazi city chic fekete outfitet, az tényleg nagyon szuper volt. Londonban is próbáltak a kolleginák feketében járni, de nem tudták jól csinálni, mindig úgy néztek ki, mintha 100 gyászoló özvegy között dolgoznál (a minap véletlenül nekem sem jött össze a city chick feketében) de amit MK csinált, az tényleg nagyon sikkes volt.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen