Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ne etess engem!! En annal ravaszabb vagyok. Hagyd abba, a provokalasomat,es a mocsokodast. Atlatok rajtad mint a szitan. Akkor votal te proletar melos, mikor en Romai pápa.
Melós vagyok, proletár vagyok, magamat kifejezetten buta embernek tartom. A mérnökiről is kibuktam. Azt viszont nem tudtam hogy ide csak azok írogathatnak akik aktívan tőzsdéznek, ez itt egy szabály? :) Engem az zavar a leginkább a ténykedésedben hogy te mindenből azt vezeted le hogy a gonosz USA, érted? Pont ti mondjátok hogy a világ nem fekete fehér, de látszólag nektek az, mert minden rosszért ők a felelősek. Humán ezt kiegészíti azzal hogy a jegybankárok :) S közben szidjátok egész nap a proletárokat, hogy cipőt vesznek maguknak ,meg dőzsölnek, meg túl sokat keresnek.
Valakinél láttam, hogy amerikában vannak olyan bevásárló egységek, ahol vonalkód olvasó van a kocsikon.Lecsippantod a terméket, amikor berakod a kocsiba, és kifelé csak le kell húzni a kártyát.
UK-ban ezt nagyon egyszerűen megoldják (feltételezem, hogy drága a munkaerő) 1) a fizetési rész nagy része önkiszolgálós 2) a kassznál fogyatékos, diák, idős néni, stb ül, aki nagyon lassan dolgozik, így kétszer is meggondolod, hogy beállj-e a sorba. :-) Amit itt nehezményezek, hogy magaz önkiszolgáló terminál lassú, pl SPAR-ban, nagyon lassan vesz be mindent, a bizalomkártyát, a fizetést, az árucikkeket, lefagy, stb.
Én nagyon megszerettem az önkiszolgálót a COVID óta. Mondhatni a mestere lettem, hogy lehet 2 perc alatt végezni egy hátizsáknyi bevásárlással. És még hülye kérdések sincsenek, csippan a bankkártya és helló.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen