Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem hinném, hogy a vállalkozókat ki akarta volna zárni a szavazásból kukker, a vállalkozók nagyon fontos részei a társadalomnak. Nyilván gátat kell szabni annak, hogy kit kellene kizárni a szavazásból. A GYESen lévőket, rokkantakat, nyugdíjasokat például biztosan nem, de: - A nem itt élő, dolgozó kettős állampolgárokat nem érzem indokoltnak. Nem ismerik az itthoni politikát, a következményeket nem érzik a bőrükön és nem járultak hozzá a GDP-hez. - A tartósan külföldön dolgozókat az előbbihez hasonló okok miatt kizárnám.
Törölt felhasználó2022. 10. 02. 10:30
Zárójel: ebben az országban igen kevés ember dolgozik. Inkább csak dolgozgatnak papíron. Meg eltöltik a munkaidőt. Arról nem is beszélve, aki csak kóklerkedik...
Törölt felhasználó2022. 10. 02. 10:29
Nem szeretem ha itt hazat kap valaki a szuleitol, igy nem kell 0-rol kezdeni az eletet ( azaz minuszrol) majd magas lorol velemenyez...
Mindig lesz aki dolgozik, kiveve a tanarokat Magyarorszagon peldaul, hiszen evek ota csokken a letszamuk! Akkor korbetekintek, es varom a nigeria menekultet hogy matekot tanitson a Madach gimnaziumban.... magyar nyelven termeszetesen.
Szerinten ne akarjuk megnyitni a fórum zoológiai tagozatát, meg ha lehet ne képzeljük magunkat a Tudományos Akadémia politiológiai nagydoktorának sem. :) A politikát redukáljuk annyira, hogy a fityeszt szidjuk. Ez még belefér nekem. És én tanulok a mesteről, itt demokrácia van, ameddig az történik, amit én akarok.
Mindig lesz, aki dolgozik. Az meg biztos, hogy először volt a tojás, mert a hüllők is azzal szaporodtak. Csak egy kicsit le kell venni a szemellenzőt és egy kicsit, körülnézni, távolobbra tekinteni.
Az összes pénzemet maszekként kerestem meg, senki nem kérdezte meg, miből fogok megélni. Persze a rendszer ellensége voltam valamilyen szinten, mert többet akartam. A szalag melletti munkásnak csak addig van munkája, ha valaki ad neki. Valakinek ezt meg kell szervezni, ki kell találni, miből ad neki fizetést. Ettől működik az ország. Amikor nincs itthon elég "munkás" akkor hozunk be. A munkás azért takarítja az utcát, mert valaki megmondja neki, hogy ezt csináld és megfizeti neki. Fogalma sincs, hogy mi van ez mögött, csak felveszi a fizetését és elkölti. Amikor vége van a munkaidőnek, már csak saját magával kell foglalkoznia. Aki nem dolgozik, ne is egyék??? Na látod, ezért írtam, amit írtam. A nyugdíjas mehet a vágóhídra??? Az anyukával, a munkaképtelennel és a gyerekekkel??? Ha a munkásnak nem adnak munkát, akkor az is??? Azt meg ne gondold, hogy a ha szidalmazva, vulgárisan írogatsz, akkor sokkal nagyobb igazad lesz. Az a kocsmában jön csak be, mikor vered az asztalt a magadfajták között. Ne feledd, ezt arra írtam, mikor TE kiszelektálnád, ki szavazhat. A MUNKÁS ember. Ilyen már volt, a proletár diktatúra. Láttuk hova vezet.
"Mert ugye van olyan is, aki a szalag mellett, szinte írni olvasni nem
tudó munkás, fogalma sincs a történésekről, meg van tegnap nyugdíjba
vonuló közgazdász, stb. stb." Pedig mennyivel többet tud az, akinek a hírek mondják meg, hogy mi a világ, meg az igazság, ugye? És IQ-zik vazze..... Bexarás....
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen