Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem vagy már az igazi Placi.. régebben sokkal keményebb voltál, éltetted Putyint is. Vívja a szent háborút a gonosz dekadens pénznyomtatás sátánista Nyugat ellen.. az igazi értékek.. Meg hogy az egész azért van mert az orosz nyersanyag kell az illuminátus gonosz USÁnak ;) Gyengülsz Placi, gyengülsz.
Nem kell az, hosszútávra tervezek, eszem ágában nincs eladni, amit megveszek. Engem nem zavar, ha pirosat mutat a portfólió. Előbb-utóbb borúra derű jön, mint eddig mindig 😉
Ugyhogy igen elore lattam a kovetkezmenyeket. Ezert megengedem, hogy hivhatsz vátesznak. 🤣Es a vilagunk, gazdasagunk gyokeresen meg fog valtozni. Na pá-pá
Nem unneplek mert tudom hogy mi kovetkezik. Sajnos az oroszok levallnak Europarol, annak.mimden általad fel nem foghato kovetkezmenyeivel. De hogy bosszantsqkqk, itt vannak a concordos fiuk, ugyan azt mondjak szo szerint amit en, mar bizonyithatoan mondtam hónapokkal ezelőtt. Szoval vagy ők is tevednek mint en. Vagy igazunk van. De gondolom te mint Ozdi szerencsejatekos ,melos , vagy mi vagy, mikor minek hazudod magad😉te ezt jobban tudod. https://concordeblog.hu/2022/09/22/eljott-a-kijozanodas-kora/
De jo hogy belinkelted. Nem olvasom el. De eszembe jutattad, hogy 20 ev elofizetes utan!!,es tamogatas utan , mar lemondom ezt a elsilanyult lapot, mert a regi jo gazdasagi ,es oknyomozo cikkek utan, egy sz.r lett. A cegest, is le kell mondanom. Egy forintal nem tamogatom tovabb ezeket.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen