Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nemhogy örökösödési adó, hanem a nagy vagyonoknál 50-60%-os kulcs kell! A világ legliberálisabb dolga az örökösödési adó. Rendkívül meritokratikus. Ha vsalami mellett teljes mellszélességgel ki tudok állni közgazdaságilag, emberileg erkölcsileg és anti-neolibsi szempontból, az az örökösödési adó. A világ legigazságtalanabb dolga, hogy egyes kölkök pusztán a létezésükkel olyan versenyelőnybe kerülnek (aranyifjak), aminek a töredéke soha le nem dolgozható, míg egyesek soha le nem küzdhető versenyhátrányba. Mindkét oldalról elképesztően rontja egy társadalom versenyképességét. A magas örökösödési adó választ el bennünket olyan találmányoktól, amelyek a rák ellenszerei, az 120 éves átlagéletkor, az űrutazás, a tisztább környezet és csomó csodás dologtól. Öröklés nélkül a világunk sokkal jobb lenne. OFF
…DD)) Megnyugtató , a megfelelő helyre a megfelelő rajzocska. Képzelj el egy olyat ahol 50-100 pöttyönként a pivotok is be vannak húzva. Tuti az epilepsziás roham…
Én nem hiszek a tőzsdében meg társaiban. Humbug az egész. Én kártyajátékos vagyok, ott rajtam múlik a profit :) A többiek meg izzadhatnak a hülye chartokat nézegetve :))
Egy nagy napos eső csatiban ballag szépen lefele a nq100 …jelenleg a hozzáértők által andrews pitchforknak nevezett csatorna közepén található un. mediánon ugrál (fehér szaggatott lófaxka középen megerősítve alakzatilag egy dupla aljjal ill a 200 hetes MA-val ….ha lereccsen (? ) bíg (nagy) esés várható és gyors mivel a 200 MA alatt tuti sok sok long stop fog aktivizálódni. De a 200 hetes elég combos támasz a mediánnal. http://keptarhely.eu/images/2022/09/29/v01/20220929v01x0ldt1.png
Elemzések ..mindenképpen hibaszázalék fordul elő , ha tetszik ha nem és az elemzés nem több , mint az adott pillanatban (és idősíkon) a múlt mozgása alapján (+ sok sok biszbasz , fibók , MA-k , indikátorok ,tőzsde pszicho , elli stb. stb.) a valószínűbb irány. CSAK A VALÓSZÍNŰBB IRÁNY. Ezért üt mindent a kockázatkezelés és kell pár ezer óra gyakorlat is a hozzáértők szerint.
Bármi megtörténhet
Nem kell tudnod hogy mi fog történni ahhoz hogy pénzt keress
A nyerők és vesztők aránya véletlenszerűen van elosztva
A setup nem több mint egy jelzés, hogy valaminek nagyobb a valószínűsége mint a másiknak
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen