Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Résnek hívják az előző napi alj és a következő napi tető közötti különbséget ( ott nem volt kötés a promtban ) az a réssel le nyitás ill. lehet fordítva is a napi max. felett lesz a kövekező nap alja az meg a réssel fel nyitás....Persze nem kell , hogy előző nap keletkezzen hanem lehet akár jóval régebbi is , mert ha elballag az ár a lik (rés vagy gapnak hívják külföldiül) ott marad. Jelenleg a nasi100ban 13210 és 13103 között van az ár felett a likacska. http://keptarhely.eu/images/2022/08/25/v01/20220825v01xjl4c6.png
Ok, rendben. Én nem szoktam rendszeresen olvasni de amikor már külföldi banki vezető is megosztja, az már nem lehet komolytalan dolog. Annyiban megértem, hogy nem kedvelik, hogy ő leírja, hogy a világnak milyennek kellene lennie, de sejtjük, hogy nem olyan lesz....
Persze , hogy lehetsz. Beugrasz takarítani meg mosogatni illetve átutalod a jövedelmed 30%-át , hogy az igaz hitet a züllöttebb helyeken tudjam terjeszteni. Ha nem érsz rá elég hacsak utalsz (jó forint is).
Kriszti, most beleolvastam FF be Pozsár-t nekem oszd meg en ,mindig megkoszonom neked. De nem tul nepszeru a masikba forumban Pozsár. En viszont kedvelem
Ja. Huminak, akartam en is irni, hogy azert fogjak majd elengedni a diakhiteleket az USA ban, es azert van es volt a covid alatt a helikopterpenz is. Mert a neolibek azt mar nem engetik meg, hogy az usa nepe is.fellazadjon ellenuk. Marmint 3-4% amerikai felso uralkodo osztaly ellen. Mert akkor nem gyakorolhatnak hegemoniat az egesz vilagon ha a sajat hatorszaguk azaz a usa g.jok is ellenuk fordulnak. Egyszeru ez.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen