Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Én nyaralót biztosan nem vennék sehol. Mindig ugyanoda járni olyan, mint otthon ülni. Ráadásul azt karban kell tartani. Az ismerősöm 2 órát autózik a Balatonig, mire belakják a nyaralójukat, jöhetnek haza. Kéthetente menniük kell, mert füvet kell nyírni, de nem nagyon hagyhatnak ott semmit, mert félnek a betörőktől.
Győrbe megyek szombaton, vasárnap vendégem jön. Visegrád Kriszti, van ott fent egy gyönyörű velnes szálloda és van napi belépő.....oda még el is ruccannék szentendréről.
Szetneztem zamardiban, csopakon, fureden, alsoörson. Az árakat latva, a felet se adnam azokert. Meg az is sok lenne érte Igy inkabb külföld fele nezelodnek.
Venni akarok egy apartmant, vagy nyaralot. Mint ahogy masok balatoni nyaralot, csak en olaszban, vagy cipruson, vagy gorogbe, esetleg spanyol. Rodoszon mar voltam nem.jo a part,es mely a víz ,bar nagyon tiszta. De a 2 kis gyerekkel nem optimalis, es nem homokos a part.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen