Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Szerintem - legalábbis én úgy vettem észre az azonnali áremelkedésekből - hogy az élelmiszernél az árstoppot szétterítették más termékek áraiban illetve ezzel párhuzamosan a vásárlási mennyiséget is korlátozták.
Ez így van, bár ha tippelnem kéne, akkor az üzemanyag árát (főleg a nagykert) fogják legutoljára elengedni, elvégre Hernádit még mindig nagyon szeretnék Zágrábban vendégül látni, ha jól tudom...
Kíváncsi vagyok, hogy az élelmiszer, benzin és a kamatstopot mikor engedik el. Nem véletlenül hagyták meg egyelőre ezeket, mert nagyrészt a kereskedőket, bankokat szívatjàk ezekkel.
Vagyis, aki át akarja váltani a gyengén kamatozó lakossági papírjait jól fizető, 2019 június előtt kibocsátott általános állampapírra, az 15 százaléknyi adót kell utána befizessen az államnak. Ezt nem ertem... ki akarja ilyenre valtani
Azt viszont fontos lenne megjegyezni nehogy véletlenül komoly sértődés legyen belőle és mindenképpen kiegyensúlyozottak legyünk , hogy most a hölgyek jöjjenek. Persze jelenleg Krisztina naccságos asszony emlőivel kell beérnünk , mivel nincs most erre más hölgy. Várjuk a képet.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen