Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
+++. Nem, az inflacio hozza el a szuper gazdasagi recessziot!! Hanem a munkanelkuliseg! Hulyen ,hangzik,de nagyobb munkanelkuliseg lesz mint az elozo recesszióba szvsz!
Humanoid: tessenek már szövegértési órára járni az atyával, a mondatban benne volt az "excessive" szó is. :-) Dexter atya: nagyon tiszteletlen, ezt a poént már Fábry is elsütötte. :-)
Talán a kezdődő demenciám a felelős vagy lehet diszlexiás vagyok , de bocsánatot kérek. Tényleg mintha kissé szexista poszt lenne Küldök virtuálisan béke csokit hátha megenyhülsz.:( http://keptarhely.eu/view.php?file=20220715v01xq1fp8.jpeg
Hát. Igaz, a néni egy másik kor gyermek, tehát én kiegészítem: pénz, p*na, p*nisz és politika. :) Igen a nők egyeikre sem törekszenek. Ezért vagy egy pénzügyi fórumon, politizálsz állandóan, és teszed az ajánlatokat cicának :)
Nagyapám mindig azt mondta, egy termés ára a bankban, egy termés a raktárban és egy még a földön. Ha így gazdálkodsz, nem mehetsz csődbe. Most az van, hogy 30 évre adósítják el magukat az emberek, mert nem tudják kivárni, hogy összegyűljön a pénz egy lakásra, de hitelből mennek még kirándulni is. Azt költjük el, amiért még meg sem dolgoztunk. Én nem az inflációt látom a legnagyobb bajnak, hanem az eladósodást. Minél hamarabb legyen a tiéd, mert megérdemled. Az infláció majd szépen kitakarítja a bankszámlákat, így ha nem lesz költeni való, majd visszaesik, de akkor miből fogják fizetni törlesztést. Mert ugye a fogyasztás csökkenésével a gazdaság is fékezni fog.
Ikeretesód nincs?:-) Mondj meg nekem valamit Cica, miért van az, hogy a minap ilyen emberkével találkoztam a neten, annyira kedves mosolya volt, de nem tudtam vele két szót rendesen beszélni :-(, te házas vagy és hisztis, akkor mit csináljon az ember lánya? :-)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen