Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Azt néztem, a nevetséges 25 bázisponttól hogyan beszakadt a piac, de nem tartott sokáig. Csak fél órás pánik alakult ki, csak nem tudom miért. Mindenki ezt várta, már be volt árazva. A kínaiak szépen kilőttek, a nagytőkések megkegyelmeztek.
Ukran elnokot tolja hatulrol az USA nagytoke. Majd ha kihatralnak mögüle,akkor kisebb lesz az arca ennek a ripacsnak. Szerintem a kovetkezo választását is elbukja. Mert most osszezart mögötte az ukran nep. De a nacionalistak nem szivlelelik ,mert zsido. Ők porosenkot birjak.Az átlag nép meg mar tudja ,hogy ez addig volt nagy korrupcio ellenes,míg meg nem választották. De sokkal durvabb korrupcio van alatta,es oligarcha körei alatt. Mint Porosenko alatt. Pedig az se volt kispalya.
Na tessék! Zelenszkij már az OTP-t is felszólította, hogy szankcionálja az oroszokat. Végül kiderül, hogy ő lett a világ ura, bárkinek diktálhat. Sunyik a óvóhelyen és ugráltatja az EU-t. Fél évvel ezelőtt még fejlehajtva könyörgött a támogatásokért, amit az oligarchák raktak zsebre.
Micsoda "szerencse", hogy pont mikor a háború és a magas infláció miatt problémák keletkeznek a gazdaságban, hirtelen újra kitör a Covid Kínában és megint lehet gazdasági segítséget belengetni. Ha lenne alusipkám biztos valami rejtélyt sejtenék a dolog mögött... Vajh a FED is felül ma erre a vonatra vagy most hagyja, hogy Kína tolja meg kicsit a tőzsdéket? :D
Engem nyugodtan alusipkázhat, amíg azt kulturáltan teszi. Nem zavar. Nekem elég visszajelzés az, amikor a kettővel felettem álló főnök hív és a következőt mondja: "tudom, hogy te megmondtad 1 éve, de inkább most azt mondd meg, hogy hogyan oldjuk meg azt, amiben nem hallgattunk rád." Tudod hányszor fordult ez elő eddig? :)
Engedd meg hogy legyen véleményem nekem is, köszi! Az én segélyemet senki se finanszírozza ugyanis Magyarországon élünk ahol nincs kiterjedt segélyezés.
Figyelj! Nem kellene folyamatosan lehülyézni azt, azokat, akik érdeklődve figyelik a világ történéseit és a tapasztalataik valamint egyéb ismereteik függvényében gazdálkodnak saját vagyonukkal. Ők azok, akik majd a segélyedet finanszírozzák az x-dik covid, ebola, háborús meg mittudomén milyen gebasznál, mert neked éppenséggel nem volt "időd" rá, szokás szerint.
Fagyis te meg a poent se érted! Ez tudod egy mosoly jel :))). Menj ,es főzz valami finomat! :)). Amugy a petro dollar védelme, nem jatek. Ugyhogy siman demokratikus bombazassal bevedik. Nezz utana mi az a petro dollar. Es miert van az egesz vilagon! Ha elolvastad, utánanéztel akkor lehet ervelni, ha meg nem tudod ,akkor ne farasszal mar!
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen