Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Én csatlakozom hozzájuk :)Az orosz függőségről való energia átállás,a fegyverkezés és a villany autótöltők infrastruktúrájának a megteremtése oriási löketet ad a gazdaságnak.
Hat szerintem nem. Olyan valsag lesz szerintem. Mint amikor.jozsi bacsit elviszik az állatkertbe, aku mrg sose mizdult ki a falujabol. Es.meglatja a zsirafot. -Hat ilyen allatot rn mrg nem lattam, ilyen allat nincs is!:) Kibaszott furcsa az egesz. Egyszerre van meg jelen a piacon hatasa a sose látott penzpumpanak. Es egyszerre van ezert hatalmas inflacio. Es egyszerre lesz jelen brutalis lassulas. En mar latom, hogy nincs fele annyi munka se a piacon. Twhat itten bizony recesszio.lesz, minimum 2008.as. De kozben meg az allami helikopterpenzek hatasa meg sokaig velunk lesz.+ az energiavalsag. Szóval ritka szar stagflacio lesz, van .
Törölt felhasználó2022. 07. 08. 18:26
Topicszabályok: #1 Tilos mindennemű képi megjelenítése a következő személyeknek: (1) Jerome Powell, (2) Yennet Yellen, (3) Ben Shalom Bernanke. #2 Tilos mindennemű képi megjelenítése: (1) orbány viktor, (2) habony árpád, (3) rogán tóni Fenti szabályok megsértése azonnali BAN-t von maga után.
Nem hagynak olyan könnyen szabadulni. Legalább addig sem csinálsz inflációt, amíg benne ülsz a nem realizált veszteséges CPE-ben. Így is lehet az inflációval küzdeni 🤣
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen