Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
"viszont nem adják oda hozzá a nagy hatótávolságú ATACMS rakétaindítót, hanem „csak” a rövidebb hatótávolságú MLRS-konténert kapják meg az ukránok, mellyel „80 kilométer körüli” lőtávolságot lehet elérni."
Ennel durvabbak jelennek meg. Aki nem kedveli, a csodas hos Z-t , az egy szelso jobboldali naci. Punktum. Itthon pedig egy orosz troll, putyint szopkodo, fizeteset rubelben kapó ugynok. Lasd orosz-ukran topik magasroptu eszmecseréi, vagy a HVG, telex, stb kommentjei. Ők a hangos kissebbseg.. Megfuszerezve undorito szemelyeskedessel. Nagyon megtanultak, az also szinten is az emberek a liberalis mediabol ,hogy erveket,es tenyeket, a fenti szemelyeskedessel ignoralni lehet. Es akkor nem kell a tenyekkel elozmenyekkel,es okokokkal,es kovetkezmenyekkel foglalkozni. Itt az olajembargos kerdes is, nyugati szakemberek, felve pedzegetik, hogy hat nyar kozepere, vegere, nem.lesz uzemanyag, a logisztika miatt, az árrol nem is mernek nyilatkozni. De hat ilyen aprosag kit erdekel. ?:)Kész orultekhaza, az egesz. Ezek egy rozsaszin buborekban elnek, es a tenyek at nem hatolnak rajtuk. Az egeszen rohogok.
Sokkal fontosabb, hogy a belső szobákban miről beszélgetnek, amiről a sajtó nem ír. Nekem az NZZ jár (Neue Zürcher Zeitung), elég objektív. Azt meg kell említeni, hogy mindenki a saját érdekei szerint hangsúlyozza írásait.
Én is azt figyelem, hogy mikor fog megfordulni a kommunikációs széljárás Z esetében. Egyelőre még kitartani látszik a kezdeti irány, bár enyhülés érzékelhető. TV-t nem figyelek, mert ott egy műsorvezető bármilyen beton biztos érvet képes egy odabiggyesztett gesztussal a kukába gellerezni.
Hát kíváncsi lennék, más ország sajtójában vajon milyen hírek jelennek meg. Mert ha ott is ez, akkor nem is értem miért kedvelik Zét, evvel a bicska nyitogató stílussal.
"Az ukrán külügyminisztérium felszólítja az EU-t, hogy haladéktalanul kezdje meg az Oroszországi Föderáció elleni hetedik szankciócsomag előkészítését"
Ha 1-2 hónapon belül 40 lesz, akkor 10 pólót feliratoztass a következő szöveggel: "Humanoid zseni, én meg egy porszívóügynök", és 10 napon keresztül ebben járj üzletet kötni.
Írtam ezt hétvégén ugye. 3612-es. Na most meg az egyik nagy német cég magyarországi anyavállalatának és munkahelyének vasipari - építkezéshez nagyobb szerkezeti acélok - részlegének a brutál pörgéséről és forgalmáról kaptam információt. Nem tudom mi ez vagy mi van, egy mánia vége, passz, de csúcsra van járatva a szegmens most jelenleg még mindig.
Ha az őszre jósolt tüntetések is ilyen pontosan ütemeződnek, akkor orbán papa jobb ha megegyeli a villanyoszlopokat a fővárosban, mert bajok lesznek. :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen