Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Az IG tag feladata, hogy megakadályozza a túlzott lezúgást. Meg kell tartania az árfolyamot. Vélhetően nem szabad akaratából vett. Mellesleg hosszú távon valószínű igaza lesz, pláne miután orbiék megbuknak, és jön egy új neoliberális csürhe kormányra, meg az 5-7 éves gazdasági megrázkódtatást a 2030-as évekre kiheveri a magyar gazdaság.
Az nem zavarja oket, hogy az orosz gazbol 8 millio m3 tulunk, es a szlovakoktol kapjak vissza amit mi kapunk az oroszoktol. Továbbá, a kőolaj amivel az ukran hadsereg ,es egesz ukrajna megy az is full orosz urali olaj. Mi a f.sz bajuk van ezeknek is?? Mindenki megbolondult teljesen .
Sajnos semmi új, külföldi sorstársak próbálnak gazprombanknál c típusú számlát nyitni, de az sem egyszerű. Ami a nagyobb gond, hogy a nyugati brókerek nem konvertálják a szankciókra hivatkozva.A random még arra sem válaszolt, hogy egyáltalán kivel vegyem fel a kapcsolatot. Itt van egy megoldási javaslat, de ezt is elkaszálják egyelőre az amerikaiak: https://longrunplan.com/2022/05/16/how-to-convert-gazprom-adrs-and-other-russian-drs-to-local-shares/ Szerintem arra játszanak, hogy az adr mögötti törzsrészvényeket lenyúlják idővel.
Khm. Te szavaztad meg őket. :) Enjoy, ahogy egy klasszikus mondotta. Délelőtt munka közben bele-bele olvastam a hírekbe, és bennem is felmerült, hogy a 800 mrd nem egyenlő a 4000 mrd forinttal. Becslésem szerint kb ennyit kellene lefaragni idén, hogy fenntartható legyen az államháztartás. Mi lesz a maradék 3200 mrd-vel. De legyünk optimisták (nagy lesz a növekedés [nem lesz], sok adó jön be, stb.) Legyen csak 2000 mrd. Azt az honnét jön elő?
2008 09 után se volt lázadás. Igazából a magyar nép nem egy lázongós fajta. Itt lázadás akkor lenne ha létezne társadalom, tehát szolidaritás is lenne. De az nincs. A magyar az egyik legindividualistább nép a világon. Itt mindenki csak azt nézi hogy én én én.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen