Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nincs hétvége bitcoin pumpálás nélkül. Én azt gondoltam, már pénteken elkezdik, de úgy látszik szombaton buliban voltak és csak vasárnap délben keltek. Csak az a kérdés, most át viszi-e a 24 k-t.
en letradeltem a gazt szépen, egész jó eredménnyel, sanszos hogy vagy még 1 uj marginalis alj jön vagy készen lehetünk, a pénteki nap alapjan még 1 uj alj kinézhet, bár mint tudjuk a gaz imád vasarnap éjfélkor gap up vagy gap down-t csinalni. :) amugy tényleg jo volt a 2.8. honnan tudtad? :)
Mindenki???Előzmény: #21919 yooio harmadszor kopogtat a 200 havi EMA-n (rossz ómen) + h4-en egy csökkenő hsz féleséget csinálgat amely alakzat a megvalósulási statisztikája 60% sacc kár kapkodni azt hallani..... " dexter-atya péntek, 21:54#21704a gáz a 200 havi EMA-n ugrál (3,24 sacc)....ha leszakad van két db havi komolyabb pivot , mint támasz 3, 08 majd 2,5 körül....azt említették akik ilyen zavaros dolgokkal foglalkoznak "
Igen, utána rájöttem. Azt emészteni kell, amikor egymással szembeni nyitott pozíciókat, amit a rendszer úgy számolt el, hogy csökkenti a kockázatot. Feltételezem, hogy yooio ezzel szokott játszani, de azt értelmezni kell, hogy melyiket hol nyitotta. De ari volt, hogy a kedvünk eljátszott vagy 50 dollárt, remélem, hogy YouTube revenue-ként visszajön neki a 15M kattintásból, én is adtam rá egy like-ot, és feliratkoztam, ha lesz még türelmem nézegetni. :-)
Igen persze, ha találsz vevőt/eladót, akkor el tudod adni idő előtt is. Érdemes olyan terméket keresni, ahol van normális forgalom. Opciót én nem nagyon tervezek lejáratig tartani. Talán csak short put-nál tudom egyelőre elképzelni a lejáratig tartást és csakis akkor, ha ténylegesen részvényes is akarok lenni az adott cégben. Kicsit kaszinó szerű ez az opciós piac 😀
Ez egy nagyon jó videó egyébként, nincs túlbonyolítva, érthető bárki számára. :-) Én eddig, amibe beleolvastam, hosszadalmas volt, elvont, a gyakorlati részét még mindig nem értettem. Köszi még egyszer. :-)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen