Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Sanyinak volt igaza, nem nekem. Ettol fuggetlen vettem 2.68 2.71. Valszeg most vagy aljat epit vagy 2.5 kornyeken legalabb bepattan hogy nullara zarhassak. El kellene indulnia delutanra.
Ma ugyanattól az elemzőtől két különbözőt olvastam: 1) warning a medvéknek, hogy sok liquidity kering, ami helyet keres magának 2) köv posztot arról, hogy a pension fund-ok a pénz kiveszik az equity marketről és a bond marketbe nyomják, mert az kevésbé volatilis. Most akkor melyik? :-)
A múltkor ez a pasas írta meg a reversalt, amiből nem lett semmi .Megnéztem a natgasweathert, elvileg hideg lesz az idő, hátha megmarad a gáz pozi. :-)
Úgy látszik, most egy másik coinbáró játszadozik, mivel eddig hirtelen felrántották egy ezressel, aztán a robotok szépen megtartották ezt az árat. Most viszont szépen lassan masszírozták fél napig lépegetve fel, szinte dolláronként. :-)
Köszönöm a kérdést, végre. Ezt hosszabban szeretem kifejteni, de pont indul egy képzésem, még van 2 hely. Neked mondjuk erre nincs szükséged, de a topicból pár embernek hasznos lenne.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen