Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
én most vettem rá. ha marciusit vennel, akkor látnád, hogy nem is 3.2-n, hanem konkrétan 3.1-n van. és jan 27 után már a marciusi gázt tradeljük.. ami azt jelenti, hogy..? :)
:) nekem a harmad pakkom van még meg, sajnos a harmadát 127-n kidobtam, a másik harmadot pre 135-n már 3 dollár résnél nem bírtam tovább :) . a 3. harmadával nem voltam ilyen ügyike. de egye fene, elfogadom. :)
Tesla t, most hagyom. Mert Musk zsenialisat huzott. Mikor olvastam, a bejelenteset a Teslak aranak radikalis csokkeneserol, hangosan felrohogtem, es kikoptem a teat. Tokeletes piacszerzo, es kinai versenytars kiütő uzleti strategia. Es az is kiderult, hogy neki, akkora laufja , es mozgastere van , hogy ezt meglépi, hogy letarolja a szektorbeli versenytarsat. Nem a BMW,t, es prémium gyártókat, hanem a BDY es tarsait. Nem hiaba asp.rgeres beütesű allitolag, tud tavlatokban, es osszefuggesekben gondolkodni. Grat.
Now the key to making money in a situation like this, is to position yourself now before the settlement. Because by the time you hear about it in the Wall St journal it’s already too late.
Teljesen világos volt. Szó volt itt a teslaról. Omlás után 105-ről longolni kellett. Krisztike írta yooionak, hogy látod 140 lesz. Na ekkor tudtam, hogy az irány short, 135-ről kellett indítani. Én szóltam.
Altalanos iskolai tesi tanarom is mindig azt mondta. Minek veszekedni fiuk, mikor verekedni is lehet. En is azt mondom. Az egyszerubb:) Atya, tegyen be ket apacas kepet, hangulat javitonak, de ne a multkori koveres tipusost😉. Es mondjon egy prognozist a tovabbiakrol, a ma delutani éles lefordulas utan. Mai utan, ovatosan fiuk. Megse olyan vegytiszta ez.:)
Te nagyon beteg ember vagy. Olvassd vissza milyen alazast nyomtatok, raadasul egy nonek. Akit gyengebbnek erzel magadnal abba bele rugsz? Igy erzed valakinek magad? Itt eled ki magad? Ahh, a francot se erdekli, miert csinalod ezt! A valasz se! Direkt nem szoltam sokaig, de mar nem birtam. Teljesen, ignorallak, es tiltalak innentol!
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen