Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Gyanítom, hogy ez a mozgás valahogy Indiával is összefügg. Indiában nemsokára választások lesznek és kritikus időszakokban nagy arany és ezüst vásárlók. Na és itt van a potenciális belengetett iráni fenyegetés is Izrael felé ...
Úgy látom hétfőre szabadságot kell kivennem, hogy ezt le tudjam kereskedni. Szerintem esélyes, hogy hétfőn lokális csúcsot üt, ha meg nincs szerencsénk, akkor már ma este.
Én a nyerő egy részéből futtatom hátha emelkedik.. de ez a 29,5 környéke most kicsit meglltunk. Arany huzta eddig egyértelműen az csont nélkül tvitte a 2400at --mehet 2600 ig
s ha mindne jol megy még itt se biztos hogy bukó beszllni ki tudja..Egyébként ezt nem sokan gondoltuk. Mondjuk én eleve 28,8 ra vártam. beletettem a fél pénzemet erre elindultunk lefelé mindneki irta az okossgot hogy 27 26 ..stb shortold...érdekes volt...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)