Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Megvárom az USA nyitást addig nem nyitok egyik irányba se. Reggel nyitott VW short eddig egész jól alakul VIX long - ot nyitottam , mert egyenlőre senki nem tudja ahogy nézem , merre az előre 😅
2600-tol kezdtem venni a múltkor , most meg 2650-től a mostani kört 2600 alatt növelem a vételeket addig csak 50-50 darabokat veszek Ha nem jön le akkor még majd veszek mást, OTP-t, Richtert, fene tudja mit
Alakul akkor 2600 alatt is tudtál venni, vagy mostanában kezdted? Én közben fájó szívvel megváltam a Varta részvényektől, de legalább nem 1,5 -ös áron.
én igazából mindig a max és min értékekkel számolok a hullámoknál, hogy menet közben milyen kanócok vannak, az lényegtelen ebből a szempontból, csak a fordulásnál! Ott is az extra nagy kanóc lehet problémás! Ilyenkor szoktam több variációt csinálni és sokszor oda jutok, hogy levágom a nagy kanócot. Ilyenkor, viszont felmerül az a probléma, hogy mi a helyzet ezen a részen, egy másik idősíkon??? hmm Egy 4-ig, vagy Akko chartot nézve, tiszta kanóc erdő az egész! Kerülöm is az elemzésben, mert manipulált a kereskedése szerintem! Nem nagy extra kanócok, de egyfolytában ott vannak! Nap végi visszazárás, vagy leszúrások és vissza. Megy a móka ezeknél..., de "mindig"? :))) Szóval a ta sem olyan egyszerű/egyértelmű, mint ahogy az okosok leírták, anno! Muszáj néha belenyúlni....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)